Låner bort gubben

Det er ikke så ille som det høres ut som altså:-) Men noen venner av oss har kjøpt sin første campingvogn og den skal hentes hjem idag. Dessverre har de ikke hengerfeste og ikke kjørt med vogn før - så da trår min kjære mann til og henter vogna for dem:-) Det er et par times kjøring frem og tilbake, så det er jo ikke all verden. Men allikevel veldig snilt gjort av han for han er kjempesliten! På onsdag dro han på jobb til vanlig tid - 0730 og kom ikke tilbake før torsdags ettermiddag! Det blir 34 timer på jobb!!! Han fikk sneket seg til 2,5 timer søvn i en lenestol midt på natten, men ellers var det full jobbing hele tiden! Når han da endelig kom hjem til go´senga ble den meget trang plutselig da begge minsteungene kom inn i løpet av natten og ville ligge der... Trette som vi var, gadd vi ikke følge dem tilbake til egne senger. Så da ble det ekstra trangt, ekstra varmt og ekstra koselig!

Men uansett - nå er gubben og henter den nybakte campingfrua før de setter gps'en på Tomter i indre Østfold der vogna står. Mellomstemann på 8 er sykla til en kompis og minstebærta og jeg skal gå ut å tømme "gammelvogna". Skulle egentlig gjort husarbeid inne, men det er mye morsommere å gjøre seg klar til vognbytte:-)

Tenk om bare to uker sitter vi i nyvogna på Lervik og sesongen er igang:-) Er veldig spent på hvordan det blir.... Var i byen idag for å kjøpe litt puter, pledd og sånt stæsj til vogna. Her er det jeg hadde peila meg ut i katalogen:

Men da jeg kom i butikken, var ingenting av dette slik jeg trodde, så jeg kom hjem med dette:

 

 

 

 

 

Ja akkurat - ingenting!

Men nå er vogna nok blitt litt varm så nå går jeg ut en tur:-)


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits