Feile farger

Det gikk akkurat opp for meg - alt i vogna vår har feil farve! Dvs i Knausen som vi nå skal bytte inn, er sofatrekkene rød/orange/brune. Ja jeg vet - høres ikke særlig fint ut, men vi likte det! Det som er problemet er at vi har satsa på grønt som kontastfarve... Service, bestikk, kaffekanne, duker, pledd, puter - ja alt egentlig har et snev av grønt. Og det passer jo ikke særlig til blått eller hva???

En gylden mulighet for shopping for noen, men problemet er jo for det første - jeg liker ikke shopping - for det andre liker jeg jo alt sammen - fargen og alt! Så da må jeg vel bytte stoff på sittegruppa da vel.... Bare synd min kjære mor mener det er kjempevanskelig. Og da har ikke jeg så veldig lyst å prøve kjenner jeg....

Må vel grave litt i skuffer og skap for å se hva jeg kan bruke av det jeg har fra før. Og det er jo ikke helt krise om ikke alt matcher men det er jaggu ikke langt ifra:-)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits