JAAAAA!!!!

VI ER CABBY-EIERE!!!

Endelig er det i boks og vi kan stolt kalle oss eiere av ei Cabbyvogn!Er den ikke fiiiiin?Ja den er blå - ikke mors yndlingsfarve men overlever nok :-) Eterhvert blir vi nok å sy nye trekk, men det blir ikke med det første. "Her kan vi bake boller" kom det fra litamor - og det kan vi!"Soverommet"

 

Å som jeg gleder meg til å "flytte inn"!! Det skal bli koselig - nesten så jeg skulle ønske jeg kunne utsette påska en uke men det er vel litt vanskelig??? Vi skal hente vogna den 14. april og sesongen starter den 15. - det gjør også påskeferien:-) Fordelen er jo at da kan alle hjelpes til :-) Eller kanskje min kjære og ungene kan holde på ute så får jeg kose meg med innredningen alene inne. Er litt sær og liker best å gjøre sånt alene... Eller kanskje jeg ikke er sær, men helt lik de fleste mødre/koner?? Ikke vet jeg og ikke spiller det noen rolle. Det eneste jeg håper på er fint vær!! Alt er mye lettere i fint vær synes nå jeg da.

Nå sier jeg mentalt farvel til denne: Vi har vært veldig glad i Knausen vår, men nå er det på tide å gå videre... Vi lurer veldig på å prøve oss på vintercamping og da er jo alde en stor fordel har vi skjønt...

Nå skal jeg nyte at kjøpet er i boks og kose meg med litt mer planlegging :-) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits