Nå er det ille fatt her altså....

Som sagt - nå er det ille fatt her.... Jeg fikk den nye Jotex-katalogen idag - den med masse fint og masse stygt til hus og hjem... Tenkte jeg skulle bla gjennom og se etter nye sommergardiner til stua, det har jeg nemlig hatt lyst på lenge. Men plutselig går det opp for meg - jeg sitter kun og ser etter ting/farger som passer i vogna!!!

Er i tvil om vi har råd til å sette bort jobben, så jeg tror jeg må manne meg opp og prøve selv. Hadde jo vært ille moro (som vi sier i Fredrikstad) å klare det selv. Selv om jeg skulle ønske tante på Myre hadde vært litt nærmere akkurat nå! Hun er kjempeflink å sy og hadde sikkert kunnet hjulpet meg på vei i alle fall. Jeg vet ikke engang om jeg klarer å sy i et glidelås! Fant en link på nettet hvor ei dame tipset om å sprette opp de gamle trekkene for så å bruke dem som mønster samt bruke de gamle glidelåsene. Kjempetips egentlig, men hva om jeg ikke får det til - da kan jeg jo ikke krype til korset å bruke de gamle heller da jo.... Skulle ønske jeg bare var optimist og så lyst på livet hele tiden!

Vi har enda ikke helt bestemt oss ang vognkjøp - men nesten. Men planleggingen - ja den er i full gang. Har nesten lyst å gå ut å begynne å tømme vogna som står utenfor husveggen enn så lenge. Men det bør jeg vel drøye så lenge så mulig siden jeg ikke har noe annet sted enn stuegulvet å gjøre av alt.... Å så skal jo alt vaskes - slik ser nemlig kjøkkenbenken min ut hver vår:

Alt av kjøkkenutstyr tas hjem og vaskes. Eller inn som det blir i år:-) Vi tok nemlig vogna hjem for vinterlagring i fjor. Første og absolutt siste gang! Ganske moro men fy for en jobb. Bakken hos oss er ikke campingvognvennlig for å si det sånn. Blir litt spennende å se om vi får den uskada ned også. Håper bare naboene er like hjelpsomme når den skal ned som når den ble tatt opp! Da stilte de opp med bil og diverse samt mange timers jobb! Enestående folk! Ned trenger vi forhåpentligvis kun hjelp til å se og kanskje til å legge under planker på det laveste... Grugleder meg kjenner jeg:-)

Nå tror jeg at jeg skal trosse hodepine og rennende nese og gå ut i sky/sol og ordne litt i hagen - endelig er snøen foran huset borte:-) Spyle ferdig gårdsplassen må jeg også gjøre. Kosejobb:-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits